2 1 3 4 5 6 7 8

Intuïtief Tekenen nodigt je uit om, in verbinding met jezelf, vorm te geven. We gebruiken pastelkrijtjes omwille van de grote vrijheid om kleur en lijnen te creëren. Bij Intuïtief Tekenen staat esthetiek niet centraal. Daarom is er geen voorkennis nodig. We beginnen met een meditatie, een tekst of een geleide fantasieoefening. Het thema van de avond wordt door mezelf intuïtief bepaald op basis van de groepsenergie en mijn ervaring. De vorm van de meditatie is afhankelijk van het thema.
Daarna ga je tekenen. Je tekening laat je met betrekking tot het thema zien wat je sterke punten zijn en wat verder aandacht vraagt om te groeien. Tijdens het tekenen voorzie ik individuele begeleiding.
Een nabespreking in groep ondersteunt nieuwe invalshoeken. Eerst vertel je zelf over hoe het voor jou was om je tekening te maken. Daarna geef ik feedback en nadien kan iedereen van de groep in één zin reactie op de tekening geven. Dit gebeurt respectvol voor het proces van de ander, op een positieve manier, zonder te vergelijken.

Ik organiseer zelf cursussen en kan gevraagd worden om één of meerdere sessies Intuïtief Tekenen voor u privé of voor uw organisatie te geven.
Klik op het icoontje om de tekeningen te zien

 

Eigen werk is vanaf nu te koop. Voor meer informatie stuur een mailtje


Cursus najaar 2019
De cursus gaat door in het CC De Borre en bestaat uit 5 maandagavonden.
De cursus start maandag 16 september en gaat verder op maandag 14 oktober, 18 november, 9 december 2019 en 20 januari 2020 van 19u30 tot 22 uur.

Krijtjes en schort zelf mee te brengen.

[Je kan inschrijven via 016/25 73 71 en 0495/32 46 21 of via tillyvanneyghem@telenet.be.]
[per reeks: 80 euro]
[Je inschrijving is definitief na het storten van een voorschot van 30 euro op rekeningnummer BE61 0010 9586 8917 van Tilly Van Neyghem.


Op maat

Intuïtief Tekenen kan ook op maat georganiseerd worden. Heb je zin om samen met vrienden/vriendinnen bij je thuis intuïtief te gaan tekenen? Wil je met je vereniging eens iets anders doen of is er in je bedrijf ruimte voor creativiteit?

Op vraag ontwerp ik een éénmalige sessie of een reeks. Ik zorg voor een programma, papier en krijtjes, de aanvrager voor een plek.
Een sessie duurt 2u30 en er kunnen maximaal 12 mensen aan deelnemen. Voor kleinere groepen is 2 uur voldoende.

 

Op maat voor mensen met een verstandelijke beperking
Tekenen vanuit je hart

Een eenvoudige meditatie nodigt uit om kleur en vorm naar ieders kunnen op papier te zetten.

 

[Voor privé-personen: 45 euro per uur]
[voor non-profitorganisaties: 55 euro per uur]
[voor bedrijven: 80 euro per uur]
[bijdrage voor papier en krijtjes worden apart verrekend]
[Informatie op 016/25 73 71 en 0495/32 46 21 of via tillyvanneyghem@telenet.be.]