Workshop "Licht op je Energie" voorjaar 2019


We zijn het allemaal wel eens tegengekomen: energielekken. Energielekken zijn situaties, relaties, activiteiten of

innerlijke processen die ons energie kosten en die ons uitputten, zodat onze creativiteit, onze dromen, onze speelsheid onze liefde voor onszelf en de wereld doen verdwijnen.

In de vierdelige workshop “Licht op je energie” belichten we 4 gebieden waar energielekken een grote invloed op hebben. De vier thema’s zijn: ontspannen van je lichaam, omgaan met emoties, de invloed van overtuigingen en een betere kijk op je zelfbeeld.

 

De focus ligt op hoe je aandacht kan geven aan je energiepeil en hoe je het in balans kan houden. Het is een workshop waar je aan de slag gaat met de aangereikte handvaten (ze uitprobeert en ze toe-eigent) en ervaart wat ze met jouw energie doen. Je krijgt dus wat achtergrond, maar ervaren staat vooral centraal.

Wil je proeven van onze aanpak, dan kan je gratis deelnemen aan de introductieavond op 5 maart 2019 (van 19u t.e.m. 21u).

De plaatsen zijn beperkt. Je schrijft je in door een mailtje te sturen naar gvanderwegen@aheart4work.com

 

Begeleiding

Greet Vanderwegen en Tilly Van Neyghem geven samen deze workshop.

Greet Vanderwegen (Stress & Burn-out coach, Loopbaancoach en Reikimeester) Haar focus ligt om mensen vanuit de verbinding met wie ze te volle zijn hun weg als professional, (levens)partner, gezinslid en mens verder te laten zetten.

Ze werkt vanuit een luisterende, inspirerende en soms uitdagende houding. Hiervoor zet ze verschillende methodieken in. Meer informatie vind je op www.aheart4work.com en www.dakini.be.

 

Praktisch
​Deelnemers: Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers

 

Kostprijs:  €240,- (incl. BTW). Vroeg inschrijven kost €210,- (incl. BTW). Je bent pas ingeschreven als wij het inschrijvingsgeld hebben ontvangen.

Waar: A Heart4Work, Tervuursesteenweg 72a, 3060 Bertem

​Duur: We starten om 9u30 en eindigen om 12u30. Koffie, thee en water met gezonde versnaperingen zijn inbegrepen

Data voorjaar 2019

Zaterdag 13 en 27 april en 4 en 18 mei 2019
Introductieavond 5 maart 2019